Klantreferenties

Wouter Jansen, Rijkswaterstaat Oost-Nederland

Martijn is een senior verkeerskundige met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Daardoor is hij in staat om een project meer te brengen dan zijn uitgebreide verkeerskundige kennis. Hij kan deze kennis zelfstandig brengen richting stakeholders, waarbij hij het belang van het project dient en de belangen van de stakeholders waarborgt. Dit proces blijft hij gedurende het project bewaken.

Martijn verstaat de rol van senior adviseur Omgevingsmanagement goed. Hij beheerst het aspect luisteren, doorvragen, samenvatten waardoor de opdracht waarmee hij aan de slag gaat helder en duidelijk is. Zijn adviezen sluiten hierbij aan, bevatten een aantal duidelijke scenario’s én een geadviseerd besluit. Een dergelijke manier van adviseren werkt voor mij als manager zeer prettig.

Martijn is een sociale en betrokken collega waar het plezierig mee is om samen te werken.”

 

Peter Mak, RWS Water, Verkeer en Leefomgeving

“Martijn is een gedegen consultant die zich breed oriënteert alvorens aan de slag te gaan. Hij houdt planningen kort en strak en stuurt co-workers optimaal aan. De bijdragen van Martijn aan diverse projecten zijn zeer waardevol gebleken. Kwaliteiten: bruikbare resultaten, vakbekwaam, creatief.”

 

Dieder van Essen, gemeente Rijssen-Holten

“Martijn heeft diverse verkeersonderzoeken uitgevoerd voor de gemeente Rijssen-Holten. Als ik Martijn kort moet typeren dan zeg ik: vakman, stipt en persoonlijk betrokken. Vooral dat laatste vind ik belangrijk in mijn relatie met een adviseur. Martijn neemt de tijd om een gemeente en een opdrachtgever goed te leren kennen. Dit resulteerde in een prima werkrelatie, die ook ruimte bood voor een kop koffie en een blik buiten onze (gezamenlijke) verkeerskundige wereld.”

 

John Meijer, gemeente Hof van Twente

“Martijn is zeer consciëntieus in zijn werk. Hij maakt gebruik van zijn goede mensenkennis om het beste resultaat te bereiken. Hij levert uitstekend werk tegen redelijke kosten.”